3/15/2012

kevyttä vaateasiaa


En tiedä miten tämän asian nyt ilmaisin,eli olenko häpäissäni,iloissani vai millai;) Loputon elämän pohtiminen ja murehtiminen sai tänään sit sen oudon piirteen....tuli tunne että nyt pitää päästä äkkiä pois neljän seinän sisältä,ja lähdin kaupungille.Toivon,että oisin törmät johonkin ystävään ja voinut hiukan purkaa ajatukais ja ehkä juoda kupin kahvia.No,en törmännyt ja aloin purkaa turhautumista etsimällä itselle jotain "ekstraa"....lopulta käsiini eksy tämä neuletakki!!!kääääk.Ja siten se olikin jo maksettu ja matkalla kotiin.
Mut hei,tämä menee täysin samaan piikkiin kun kenkähankinnatkin:eikö 40v nainen ole jo kyllin vanha satsaamaan johonkin ekstaan??onhan?

2 kommenttia:

 1. Älä ainakaan häpeile yhtään mitään!!!
  Upea postaus!!! ;) Aito juttu!!!
  Ja nyt puhut asiaa; vaikka aina taidat
  tehdä niin- Hmm. no, mutta kuiteski...
  Kyllä, 40wee nainen on jo kyllin vanha
  satsaamaan jo itseensäkkin!!! YES!!!
  Haleja!!!

  VastaaPoista
 2. Taas ihana Milla ,mulle tuli hyvä mieli kun luin sun komentin:))))))))) Mul on nyt ihan hirvee tarve jakaa ja kirjottaa tuntemuksiani,meinaan ihan pakahtua.......Tajusin,että facebook ei taida olla oikee paikka kaiken jakamiseen,koska sinne tulee ihmiset niin erinlaisita intresseistä,ja ei välttämättä oli kovin järkevää julitaa kaikille sydämen asioita (vaikka en ihan hiljaa voikaan olla).

  VastaaPoista