12/03/2010

Tutustuminen

Olin tänään tutustumassa paikalliseen erityiskouluun.Luulin se olevan "läpihuutojuttu".Eilen kuitenkin aloin tuntea sitä samaa ahdistusta,mikä minut aina yllättää aallon lailla.Olisin halunnut jättää ehkä käynnin väliinkin,ja kieltää näin taas totuuden.Asiat kuitenkin järjestyivät niin,että ei ollut mitään "hyvää" tekosyytä perua meno.
Koulu on lämminhenkinen,mukava,viihtyisä,ihania ihmisiä........MUTTA,seuratessamme koulun oppilaiden joulujuhla harjotuksia,se aalto iski TAAS.Koitin pitää sitä hyväntahtoista hymyä huulillani,kun samalla koitin takoa kallooni:älä itke,älä itke,ei mun lapsi kuulu tänne,ei,ei,ei,ei,ei,ei,ei..........
Tunsin huonoa omaatuntoa kun mietin,että miksi muka voin niin ajatella,kun ei nämäkään lapset ja heidän äidit ole voineet päättää kohtaloaan.Ja saanko minä sääliä näitä lapsia,minun lastani,MINUA.
Niin,tässä taitaakin olla kyse itsesäälistä.Oiskohan se totuus?!
Samalla koen suunnatonta lohdutusta ollessani vertaistuen piirissä,siinä meitä oli  useampi äiti ja isä tutustumassa kouluun.
Pakko vielä tämän oman säälini keskellä sanoa,että koulu oli oikeesti IHAN HUIPPU :))

5 kommenttia:

 1. Sulla ei ole Mia mitään hätää, kun pystyt noin järkevästi analysoimaan tunteesi. Se on lahja!!! Ja tunteethan ovat rikkaus, niiden kanssa pitää vaan pystyä elämään! You know:)) Ja sanonpa vielä (lohdutukseksiko, jaa-a) että tuntemani erityisopet ovat ihan pro-tyyppejä!

  PS. Ikkuna näyttää hyvältä! ;)

  VastaaPoista
 2. On upeaa kun pystyy itsensä kanssa käymään läpi omia tunteitaan...oli se sitten "itsesääliä" tai viisautta! Ilman näitä elämän värikkäitä päiviä emme, ehkä osaisi olla näin upeita naisia! Päivien väreissä kun löytyy niitä itselleenkin kauniita sävyjä... eikun "tuulta päin"!!!
  ps. Yhdyn edelliseen: ikkuna näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Niin,ehkä tämä kirjottaminenkin on jotain isekästä itseni hoitamista/purkamista....ja enpä olisi uskonut aijemmin,että se jopa auttaa! En ole ennen harrastanut tällästä.Ja te joudutte nyt lukemaan tällästä purkautumista,heh.

  VastaaPoista
 4. Hupsis, taas on minulta anonyymiltä jäänyt nimimerkki pois omasta kommentistani...
  -Milla-
  ps. Täällä käynnit ovat lempipuuhaani!!!

  VastaaPoista
 5. Luemme mielellämme!!! Ja itselläni on samanlaisia kokemuksia, esim. kirjoittamaani kirjettä en koskaan lähettänyt, koska koin, että asia oli selvinnyt jo ja oloni helpottunut. Siinä kirjoittaessani sitä kirjettä. :)

  VastaaPoista