12/11/2010

Lauantaita

Täällä taas:) Viimeviikonloppuna pikkujoulussamme oli vajaa 30 ihmistä ja tänäviikonloppuna nuorisollamme on omia kavereita kylässä...osa on yötä ja osa yömyöhään.Äskenkin ruokapöydässä oli meidän vanhempien lisäksi 10 lasta.(osa oli kyl ihan nuorisoa). Joskus tulee ajatus,että ehkä minä voinkin olla ansaitusti ihan väsynyt joskus,ha ha haaaaa.Mut nyt täytyy kyl kertoa tosuus:mun mies tekee meillä viikonloppusin ruuan!
Toisaalta tässä hässäkkäelämäntilanteessa alan jo kokemaan ahdistusta ajasta,että lapset lentää jossainvaiheessa pois kotoa.Nyt voin vielä nauttia kun talo on TÄYNNÄ nuorisoa ja ELÄMÄÄ:)))))
Oikein "rauhaisaa" joulunalus aikaa kaikille <3

3 kommenttia:

 1. Ihan mukava kuulla, että muutkin painii "aikaa vastaan", ihan samoja tuntemuksia on itsellänikin!
  Vuorokaudessa tuntuu välillä, etteivät tunnit riitä, omat lapset/ apua: nuoret kasvavat pois äitinsä helmoista ja tullaan sekä mennään eikä aina oikein ehdi pysähtyä nauttimaan tästä menosta! Me naistet "murehditaan" etukäteen paljon asioita mitä ei taida miehet tehdä...mutta voipahan sanoa eläneensä täysillä tunteilla!!! Todellakin rauhaisaa joulunalusaikaa ja "mielenrauhaa" meille kaikille ihanille äideille! -Milla-

  VastaaPoista
 2. Minä täällä taas katselemassa ihanaa blogiasi...
  -Milla-

  VastaaPoista
 3. Hei! Missä olet?
  -Milla-

  VastaaPoista