12/20/2010

SOHVAT

tsaila laila...mä sain ne,mä sain ne!!!!voi olla että hymy hyytyy jo viikon sisällä,kun kaikki kuusi lasta ja mies valtaa ne eli ne Ikean valkoset sohvat.Näitä on odotettu jo kauan ja nyt se ne on vallanut meidän olohuneen,jeeeeeeeeeee:))) Laitan kuvan kunhan se on teknisesti onnistuu.
Otan kaikkia vihjeitä mielelläni vastaan,millä pidän sohvat myös jatkossa vakoisena,ha ha haaaaa
ihania valkoisia unia teille kaikilla <3

8 kommenttia:

 1. Lisäystä edelliseen kommenttiini...
  Älähän jää liiaksi nauttimaan uusille sohvillesi vaan laitathan nopeasti sitä kuvaa meidän muidenkin iloksi! Malttamattomana odottaen...
  -Milla-

  VastaaPoista
 2. heh,joo en kerkee todellakaan maata sohvalla,kun saan olla POLIISINA sen ympärillä: ei likasilla housuilla siihen! skeittilauta ei saa koskea siihen! älä mene selkätyynyt päälle! pese kädet HETI ennenkuin menet sohville! ja sitä rataa....ehkä kohta pitäis rentoutua,tai joulu menee ihan vaan sohvia vahtiessa:)))

  VastaaPoista
 3. Käväisin kurkkaamassa, josko niitä kuvia olisi jo uusista ihanista sohvista!!! Me lähdemme huomenna maille muutamaksi päiväksi, jossa eivät koneet toimi; APUA, mitenkähän sitä nyt tulee toimeen kun on tottunut päivittäin käymään täällä...
  Oikein rauhaisaa joulua sinulle ja läheisillesi.
  Palaillaan. -Milla-

  VastaaPoista
 4. Milla:olette varmaan siel mailla nyt:) nauttimassa ihanasta Joulusta.Kunnon kuvia ei ole vieläkään varmaan kukaan ottanut sohvista,kun aina niissä istuu joku.Ja sohvat on ollu kokoajan suojattuna valkosilla peitoilla,ONNEKSI....nyt niissä ois suklaata!! Ihanaa Jolunjatkoa teille Milla.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys! Mitä, mitä...olin jo ihan varma, että näkisin vihdoin ja viimein ne sohvat...
  Mukavaa illanjatkoa.
  -Milla-

  VastaaPoista
 6. HuHUU!!!
  -Milla- täällä huhuilee malttamattomana!

  VastaaPoista
 7. Happy New Year!
  -Milla-

  VastaaPoista
 8. Milla,oikein hyvää alkanutta vuotta Sinulle:)) Toivottavasti et väsynyt huhuilemiseen.Nyt tyttäreni sai otettua mulle muutaman kuvan,niin päsin jotain tännekin sepittämään...voi miten saisin nää taidot ja vehkeet omiin hyppysiini.

  VastaaPoista