9/15/2012

lauantaita

Jos joku,niin tällänen vuosien kestänyt kotiäitiys on tehnyt tehtävänsä.Minulla on aikaa
tutkiskella itseäni aamusta iltaa vuodesta toiseen.....siis oikeesti.Koskaan ei tule työkaverit
"häiritsemään" ajatteluani,ja se ei todellakaan enään ole pelkkää plussaa.

Tunnen oman raadollisuuden,heikkouden,vajavaisuuden,osaamattomuuden liiankin hyvin.
Jopa niin hyvin,että nyt alkaa tuntumaan,että onkohan minusta enään mihinkään uuteen,kun tämä
ajanjakso joskus päättyy.....ja se on alkanut aidosti pelottamaan.

Olen ollut "johtaja" kaikki nämä vuodet,ja "alaiseni" (lapset) ovat olleet juuri sitä varten,että muovaan ja muokkaan heitä.....ja jokainen tietää kasvatusoppaista sen verran,että näin sen kuuluu ollakin:)))

Miten tällänen ihminen,joka on johtanut "yritystä" yli 20vuotta,voi siirtyä jonkun toisen alaisuuteen!!kysympä vaan?? Tiedän,että on alueita joissa olen varmasti hyvä....mutta en todellakaan halua ruveta pesemään vessoja,toisten pyykkivuoria tuhoomaan,olemaan eteisvahtina että ulkoa tulevat ihmiset laittavat jalkineet/takit/hatut/skeitit omalle paikalla.

Olen myös huomannut,että kun tulee oikeen vaikee tilanne.....on helpompi siirtyä syrjään,ja antaa asioiden lipua omalla painollaan eteenpäin.Tämä piirre ei kylläkään näy kotioloissa,mutta muualla.

Olen nauttinut iän tuomasta varmuudesta ja rohkeudesta olla oma itsensä.Nyt kuitenkin enenemässä määrin huomaan omat heikkouteni.....Ehkä tämä tuo balanssin tähän palettiin.Ehkä on vielä toivoa,että minusta kuoriutuu viisas vanha Rouva,joka voi olla rohkaisuna ja tukena nuorille Rouville jotka ovat äitiyden ja naiseuden alkutaipaleella.1 kommentti:

  1. Hei, blogissani on sinulle
    tunnustus ;) terkuin Milla
    ps.toivottavasti käyt täällä
    vielä!!!

    VastaaPoista