11/04/2011

Jatkan viel samaa aihetta sivuten kuin illalla kirjotin.
Facebookissa ystäväni jakoi linkin ajankohtaisohjelmaan,missä uutisoitiin kuinka asukkaat (tai muutama asukas varmaan) olivat nousseet vastustamaan vammaisten muuttoa samalle alueelle.Vammaisten muutto alueelle toisi taxiauto liikennettä,talojen arvot laskisi,ja lapset pelkäisi....ja asuntojen ovet pitäis lukita! Kyl mua itketti tätä katsoessa.Siis oikeesti,onko tää totta.
Aijemmin oisin ajatellut asiaa ulkopuolisen silmin,ja tietysti pöyristynyt tästä asiasta.Nyt kun asia liipaa liiankin läheltä,niin tuntu että mun sydän murtuu.Voiko joku kieltäytyä mahdollisesti asumasta minun lapsen naapurissa joskus???
Tyttärestäni ei ulkonäöllisesti huomaa kehitysvammaa,mutta ajan kanssa enemmän vaan tulee piirteitä jotka paljastaa,että kaikki ei ehkä olekaan kunossa.Mutta se aitois ja sydämellisyys mitä hänestä huokuu,on aivan ihanaa.Sponttaanisti hän kertoo ihmisille joista pitää "olet niin sulonen ja söpö"...tai "mä tykkään susta".Ei hän ymmärrä että voisi "kieroilla" tai "ilkeillä".Sponttaani hän on myös negatiivisissä tunteissa ja se tuo haasteita kokoperheellemme.Mutta aitous mikä hänestä paistaa on jo nyt nähtävissä.....ja sellasia kuulemma kehitysvammaset on.

Taas kerran huomaan,että kirjottaminen helpottaa:))))nytkin olo huojentu....
Iloa ja valoa teidän perjantaihin ja tulevaan pyhäinmiestenpäivään.(ehkä tämä pyhä herättää minussa uusia ajatuksia...eli jatketaan tästä)

2 kommenttia:

 1. Kyynel silmäkulmassa luen näitä molempia
  postaamiasi juttuja ja nieleskelen. Tuntuu
  todella pahalta. Julmalta.
  Haluan kuitenkin uskoa, vaikkakin
  "sinisilmäisesti", että meitä on myös toisin ajattelevia ja tuntevia muutenhan kaikki kaunis katoaa...

  Hyvyys, aitous ja rakkaus. Sydämellisyys!
  Välittäminen! Kyllä maailmasta löytyy myös
  niin paljon hyvää... ;)
  eikö?

  Tunnelmallista illanjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä Milla löytyy.Tänä iltanakin olen kohdannut monta ihanaa rakastavaa ihmistä,ketkä ovat aivan ihansti suhtautuneet meidän tyttäreen.Ja ovat ihan ihastuneita häneen:))Tälläset äärilaita tapaukset vain kolahtaa meikäläiseen tällä hetkellä aika kovaa....

  VastaaPoista