4/13/2011

KEVÄT


Ihanaa,nyt on päästy heräämään talviunilta meidänkin perhe:) Naapurit varmaan ihmettelee,kun olemme viettäneet aikaa ulkona muutamana päivänä,enemmän kuin koko talvena yhteensä,heh.
Meri on hyvin kuvaava elementti joka asiaan:se jäätyy,sulaa,myrskyää,tyyntyy.....

Mitä vanhemaksi tulen,sitä enemmän vaan mietin tätä pohjolan kansan elämää,ja pitkää talvea ja sen merkitystä.Jokainen siirtyy neljänseinän sisälle omiin koloihin,ehkä masentumaankin sinne.Sit tulee kevät,ja naapurit näkee toisiaan piiiiiitkän hiljaiselon jälkeen,ja hymy on herkässä.Voi sitä ihanuutta,mitä aurinko ja lämpo saa aikaan:)Rakastan sitä tunnette.
Ihanaa kevättä Sinulle <3

3 kommenttia:

 1. Ihanaa huomata, että oli postannut tänne KEVÄÄSTÄ!!!

  Voi miten totta kirjoittelet;
  Syyspimeät...ihmiset mennä vilistää huput päässä kuka minnekkin. Ei juuri katsetta nosteta, mennään vaan eikä meinata. Puistot ja penkit ammottavat tyhjyyttä...se on jotenkin kolkkoa. Tosin syysvärit ja ensimmäiset kirpeät päivät ovat ihania...ja sateella on lupa loikoilla sisällä!!!
  Mutta kevääntulon aistii jo matkojen päähän; ihmiset hymyilevät ja kuoriutuvat nauttimaan lämmöstä kuka pihakeinuun kuka puistoon...penkit ja torit täyttyvät ihmisistä ja juttu lentää!!! On se vaan niin ihanaa!!!
  Ja mikä parasta kesä on vielä tuloillaan, edessäpäin!
  Joten nyt saa nauttia keväästä oikein luvan kanssa...
  Mukavaa keväistä iltaa!!! :o)

  VastaaPoista
 2. tämä päivä meni taas auringonpaisteessa,ihanaa.Tuntuu kuin "ahmisin" aurinkoa,kun on ollut siitä niin kauan erossa.Hyvää viikoloppu teillekin Milla <3

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa teille kaikille!!! -Haleja takas-

  VastaaPoista