2/09/2011

haaveita....

Mopomessut on käyty kiertämässä:) Meil on joitakin vuosia sitten ollut prätkä,mutta luovuttiin siitä kun lastenhoito tuotti sillon ongelmia,ja ajokilometrit jäis vähäisiksi sen takia.Itse en aja,mutta alotin harjottelun lasten mopolla,ha ha haaaa.Ja pieni haave ois,jos JOSKUS vielä ajaisin.....eihän sitä koskaan tiedä.
Hauska löytää tällä iällä itsestään sellasia juttuja,jotka on sydämen pohjalla pienenä kipinänä.
Miusta ei löydy "caravaanaria",ei luontoihmistä ....mut sit saankin kiksejä kun moottorit jyllää.
Mistä sinun sydän alkaa sykähdellä??Nelikymppisenä on kiva etsiä KIKSIEN aiheuttajia,se piristää;)7 kommenttia:

 1. Musta tuli viime kesänä karavaanari :D Pakkasin kaks lasta autoon ja heinäkuulla ajettiin Via Baltican kautta tollaset vajaa 3000 kilsaa. Ja tykkäsin!!! Innolla jo oottelen kesää ja aurinkoa ja...... En oo koskaa ollu prätkän kyydissä, joten en tiiä, millasta fiilistä siinä menossa saa. Vauhti on kyllä kivaa...

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta! Meillä on ollut sama haave jo pitkään kytemässä mutta lasten vuoksi olemme suosiolla siirtäneet sitä... "voima ja vauhti kiehtoo"!!! ;o)
  Karavaanari-elämää kokeilimme yhden viikonlopun ajan ja mieheni totesi, että EI KIITOS. ISO PISTE.
  Mökki ja luonto in ihan yes...mutta mutta...
  Nyt olemme olleet koukussa veneilyyn!!! Koko perhe mahtuu matkaan ja maisemat vaihtuvat joko hiljaa lipuen tai sitten voimalla ja vauhdilla! Miten kaunista onkaan matkailu vetten äärellä. PS. Me olemme muuten menossa venemessuille ;o)

  VastaaPoista
 3. Äskeisestä kommentistani jäi taas uupumaan nimimerkki... Miten sen oman profiilikuvan saa näkymään tänne sinun "kommentti-osastolle"!?
  Mieheni on töissä ja lapsia en kehtaa herättää, että äiti ei taas osaa, voitteko tulla neuvomaan!!! Mukavaa päivänjatkoa.
  -Milla-

  VastaaPoista
 4. Jos Mimmi teit tollasen siirron lasten kanssa,niin osaan kyl nähdä sut ajamassa prätkääkin:))ja samoin Milla! Eli suosittelen.
  Mä tykkään vaan yöpyä kotona tai hotellissa,eli siks tommonen ährääminen pienissä tiloissa ei ole mun juttu,luulisin.
  Ja lomalla pitää mennä "hienosti" valmiisiin pöytiin,heh.

  VastaaPoista
 5. En osaa Milla neuvoa sun noiden kysymysten kanssa,sorry.Kuten huomaat,nää mun omatkaan päivitykset täällä ei mene edes tohon listaan,mistä voi napata suoraan eri aiheista juttuja....olen aikamoinen sähläri täällä koneella;)

  VastaaPoista
 6. Olin niin varma, että täältä saan lukea ajatustesi virtaa "ystävyydestä"...ohi meni ja upposin! Täällä aika pirteä keli eli kirpeää päivänjatkoa.
  ps. kokeillaan tuleeko nyt profiilikuvan kera tämä kommentti...jos tulee niin kyllä minulla on sitten auttavainen mies.
  -Milla-

  VastaaPoista